Stine Goya kjole

dagens søndag konfirmation

IMG_8054 IMG_8059 IMG_8063 IMG_8065 konfi outfitIMG_8061

Puha jeg er helt færdig! det er hårdt bare, at sidde ned og spise en hel dag. Men hold op det er også lækkert med så meget god mad!

Jeg havde bukserne på, som jeg fik syet i Vietnam (fortryder mere og mere jeg ikke fik lavet en overdel i sammen stof) t-shirten er fra H&M str 46 🙂 blazeren er min søsters fra Gina Tricot. støvlerne har i efterhånden set en del til herinde. Er bare glade for dem. De er fra Australien. Halskæden er homemade og solbrillerne er vintage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya kjole