Homemade

Mintgrøn

Lovede at vise jer hvad jeg havde købt idag. Jeg har i noget tid ledt efter en grå hættetrøje med lynlås, da jeg synes den giver ens look et mere sporty udtryk og ser fedt ud under en læderjakke og grøn milli jakke (som jeg ønsker mig til fødselsdag) trøjen passer til det meste og dysser et fint look lidt ned, også er den bare lækker at ha på. Den og den mintgrønne t-shirt er købt i herre afdelingen i H&M. Der har de ofte fede t-shirt til billige penge, det er værd at vende derned forbi når man er i H&M.
Jeg ved ikke hvad der er med bikinier og mig, men har efterhånden en hel del! Og de har fået vildt mange flotte ude i Kolding, ikke noget de har gjort så meget i før, men nu er hele væggen ved siden af kassen fyldt!! Hva ang. Bikinier gælder det tit om at være hurtig for at få det største udvalg både i modeller og str. Så go go go! Og de koster jo ingen penge!!
God mandag aften!

2

  • Super fint med mint grøn farve!:)jeg tror jeg skal snart åbne mine øjne for andre farve end sort:) Hvor mon du fandt den fin mintgrøn bikini?:) rigtig cool med rå lynlås:)P.S jeg og mit hjem er lige for nylig blevet interviewet af en anden blogger som laver “Indenfor hos” på sin blog….så tjek lige her: http://bakgaardogco.com/2012/05/indenfor-hos-inga-sejane.htmlkh,Inga

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er så fin her til sommer hvor man får lidt kulør. Den sorte farve er fristende, den er så nem, og går aldrig af mode :)Den er fra H&M, har jeg måske glemt at skrive, er jeg ked af. Men tak 🙂 kunne heller ikke stå for de fine detaljer med lynlåsene og stoffets facon. Det ser virkelig spændende ud! Fedt hun tager hjem og besøgere sine læsere. Sikke mange fine ting du har, og super fedt du maler! Synes det er så vigtigt og fedt man finder plads til de ting man brænder for, og så endda kan udgive en digtsamling! al respekt her fra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade